Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Paese Francia
Includi: tutti i seguenti filtri
× Nomi Pirandello, Luigi
× Lingue Albanese

Trovati 2 documenti.

Mostra parametri
Nata e parë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Pirandello, Luigi

Nata e parë : përzgjedhje tregimesh dhe novelash / Luigi Pirandello ; përktheu: Amik Kasoruho

Tiranë : Toena, stampa 2007

I ndjeri Matia Paskal
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Pirandello, Luigi

I ndjeri Matia Paskal : roman / Luixhi Pirandelo ; e përktheu nga origjinali: Violanda Canko

Tiranë : Elena Gjika, c2002